13 Nisan 2015

KIRÇILLI TRİKO HIRKA

yeni haftadan merhabalar....
bir süredir bloğuma çok yoğunluk veremiyorum gelen giden misafirler (ki ben çok seviyorum misafiri), oğlumun sünnet düğünü hazırlıkları (iyice yaklaştı), arkadaş günleri derken bakmışım bloğuma giremeyeli bir kaç gün olmuş. 
bir süre önce dikmiş olduğum bir hırkaydı bu triko hırka fırsat bulamadığımdan bloğuma ekleyemedim. bugünde hazır fırsatını bulmuşken eklemek istedim. aslında hırkanın kol evleri çokta istediğim gibi olmadı ama giyilemeyecek kadarda kötü değil doğrusu :))))
fırsatını bulabilirsem kızımada bir elbise dikmeye başlayacağım inşallah :) bundan sonra fırsatını buldukça ara ara düğün hazırlıklarıyla ilgili neler yaptığımıda sizlerle paylaşmaya çalışacağım. sünnet düğünü yapacaklarada az çok fikir olur :) neyse gelelim hırkaya....



bu hırkanın dikimi çok kolay ben 1 metre triko kumaştan diktim. sadece omuzdan kola doğru dikiş var pratik ve güzel bir model özellikle üzerimizde çok daha iyi duruyor kesinlikle :))) buda nasıl katlanacağının resmi çok düzgün olmadı ama az çok anlamışsınızdır sanırım. kol evini en son dikimi bittikten sonra istediğiniz boyda ayarlayabilirsiniz. 


herkese şimdiden iyi haftalar bol dikişli günler :))))))

2 yorum:

  1. Çok güzel olmuş. Farklı bir model ve renk çok güzel. Eline sağlık canım. İyi günlerde giy...

    YanıtlaSil