7 Şubat 2015

FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM.....


bir kaç gündür havanın güzelliğinden kendimi temizliğe vurdum iyide oldu doğrusu dünde bizim buranın semt pazarı vardı çok olmasa da bir kaç tezgahta kumaş satılıyor bende beğendiğim zamanlarda alıyorum ve bir şeyler dikmeye çalışıyorum dünde bir kaç parça kumaş aldım yine gerçi bir süredir el işi yapamasam da yinede kumaş görünce dayanamıyorum bugünde sizlerle paylaşmak istedim sizlerden fikirlerinizi bekliyorum .... çok fazla burda kitabım olmadığı için fikirlerinizi resim olarak atabilirseniz çok sevinirim....



  pembe ve beyaz olan kumaş scuba denilen dalgıç kumaş ikiside çift en 3,5 metre civarındalarbu kumaşarın tanesini 5 tlden aldım. bu kumaşlardan tam ne yapacağıma karar veremedim doğrusu pembesiyle kızıma elbise düşünüyorum ama model veya farklı fikirleriniz varsa yardım ederseniz sevinirim :))) 




aşağıdaki yeşil delikli olan kumaş ise 2 metre civarında ama ortasında bir kaç yerinde defosu var ondan bu kumaşı 2 tlden aldım. badilerin üzerine giymek için bir şeyler yaparım diye düşünüyorum nedersiniz?



1 yorum:

  1. Vallahi çok ucuza almışsınız, bravo! Scuba kumaşlardan elbise yapabilirsiniz bence, miktar olarak da oldukça fazlalar. Delikli kumaştan da basic bir üst güzel olur sanki. Kolay gelsin :))

    YanıtlaSil